Tilbake til oversikten

Daniella van Dijk-Wennberg blir ny avdelingsdirektør for kunst i Oslo kommune

Daniella van Dijk-Wennberg starter opp i Kulturetaten i overgangen august - september, og overtar da avdelingsdirektør-stillingen kunst etter Lise Mjøs som går av med pensjon.

Daniella van Dijk-Wennberg blir ny leder av Oslo kommunes kunstsamling. Foto: Mark Wennberg

Daniella van Dijk-Wennberg blir ny leder av Oslo kommunes kunstsamling. Foto: Mark Wennberg
Nyhet11.05.2022

Etter mange år i kulturfeltet føler jeg nå at jeg har landet drømmejobben. I denne stillingen sammenfaller mine interesser, min fagkompetanse og min tidligere arbeidserfaring. Jeg ser virkelig frem til å starte etter sommeren, sier Daniella van Dijk-Wennberg i en pressemelding som Kulturetaten sendte ut idag.

Daniella van Dijk-Wennberg har lang erfaring innen kunst- og kulturfeltet, og har jobbet flere år i offentlig forvaltning. Nå senest som kultursjef i Moss kommune. Tidligere har hun jobbet eksempelvis som avdelingsleder i Oslo museum og som formidlingsleder i Agder kunstnersenter. Hun har master i kunsthistorie, og god erfaring fra mangfolds- og inkluderingsarbeid i kulturfeltet.

Følg oss!

Abonner gjerne på vårt nyhetsbrev for å motta informasjon om Oslo kommunes kunstsamling, avdukninger og andre arrangementer i regi av Oslo kommunes kunstsamling.

Følg oss på Instagram: @oslo_kommunes_kunstsamling og Facebook: Oslo kommunes kunstsamling